Els asimptomàtics de Can Parellada rebran un SMS informant de la data de la prova.

El cribratge comunitari, dilluns i dimarts al pavelló de Can Parellada

27.11.2020 | 11:34

El pavelló poliesportiu de Can Parellada acollirà dilluns i dimarts el dispositiu en què es faran proves PCR a les persones de més de 16 anys que no presentin símptomes.El Departament de Salut ha confirmat aquest matí el calendari definitiu i el detall de la campanya de cribratges comunitaris a Terrassa. Es faran proves PCR a la població de més de 16 anys que correspongui al Cap Antoni Creus i que no presenti símptomes de la Covid-19, amb la finalitat de frenar l'expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària. El cribatge es farà al pavelló poliesportiu de Can Parellada, dilluns, 30 de novembre, i dimarts, 1 de desembre.

Des del CAP Antoni Creus s'enviarà un SMS a les persones candidates a fer-se la prova amb una proposta de data concreta, per tal d'intentar fer el procés més àgil i evitar al màxim possible les cues. Els usuaris d'aquest centre d'atenció primària que no rebin l'SMS podran acostar-se igualment a l'equipament per fer-se la prova, sempre que portin la targeta sanitària. El pavelló estarà obert de 8.30 a 14 h i de 15
a 20.30 h, per fer les proves PCR, que aniran a càrrec de professionals del Banc de Sang i Teixits.

Pel que fa als resultats de la prova, s'enviaran per SMS i es podran consultar a l'aplicació La Meva Salut. Els casos positius seran contactats pel seu equip d'atenció primària, que farà el seguiment oportú. Pel que fa a les persones que presentin símptomes, no han de ser ateses en aquest dispositiu, sinó que han d'anar al CAP per ser valorades i fer-se la prova, si s'escau, en el seu centre d'atenció primària.