Màquina per reciclar llaunes i ampolles a l'estació de Vallparadís

Màquina per reciclar llaunes i ampolles a l'estació de Vallparadís

23.11.2020 | 14:30

Ecoembes i FGC han instal·lat màquines per reciclar llaunes i ampolles de plàstic a deu estacions de tren de l'àrea metropolitana de Barcelona que compensaran les persones que reciclen amb la participació en sortejos de bitllets o patinets elèctrics, o fent una contribució al Banc d'Aliments. Una d'elles s'ha possat a l'estació de Vallparadís Universitat. La resta de màquines estan a Provença, Martorell Central, Pl. Espanya, Sarrià, l'Hospitalet Av. Carrilet, Universitat Autònoma, Sabadell Plaça Major, La Creu Alta, Can Feu-Gràcia

Els ciutadans que utilitzin aquestes màquines podran participar en sortejos amb els quals aconseguir bitllets de tren o patinets elèctrics o fer una contribució al Banc d'Aliments de Catalunya, entre d'altres compensacions.

A partir de la setmana que ve, s'instal·laran màquines a Pl. Catalunya, Terrassa Rambla, Almeda, Igualada i Manresa Baixador; de manera que, a finals de novembre, hi haurà 15 màquines a 15 estacions i, de cara a finals d'any, està previst que segueixin instal·lant-se en més localitzacions.