La pressió hospitalària no acaba de remetre a Terrassa.

Baixen els ingressos al CST

18.11.2020 | 20:55

La situació epidemiològica als hospitals de Terrassa torna a registrar una lleu millora, tot i que parcial. El descens de 7 pacients ingressats respecte a les dades facilitades dilluns pels proveïdors sanitaris corresponen a una millora de la situació a l'Hospital de Terrassa que encara no es veu a Mútua.

A l'Hospital de Terrassa hi havia ahir cinc positius menys en planta (57), una menys en hospitalització domiciliària (7) i cap a l'Hospital de Sant Llàtzer, on dilluns atenien tres ingressos. A l'UCI de l'Hospital també va baixar el cens de pacients: 12 persones en estat crític enfront de les 13 de dilluns.

A Mútua, però, la situació no millora. L'hospital universitari registrava ahir un pacient més en planta (81) que dilluns i dos més en domicili (3). Pel que fa als pacients crítics, hi ha 7 malalts a l'UCI, dos menys que dilluns, però 8 en semicrític, dos més.

Pel que fa a Catalunya, les dades epidemiològiques milloren dia a dia, encara que la velocitat de propagació de virus (Rt) va estancar ahir el seu descens i es manté en 0,76.

El nombre d'hospitalitzats és de 2.402, 83 menys que la vigília, dels quals 574 estan greus a l'UCI -22 menys que ahir-, tot i que la millora epidemiològica encara no ha arribat a la normalitat, amb la comunicació avui de 68 noves víctimes mortals de la malaltia. El risc de rebrot s'ha situat en 390, lluny del màxim de 1.046 punts d'octubre.