Oficines de l'empresa municipal Taigua.

Taigua posa en marxa un sistema de gestió de cues que regularitzarà les visites presencials

10.11.2020 | 13:21

Les mesures imposades per la greu crisi sanitària fa que els ciutadans tinguin que fer, en molts casos, cua per accedir als serveis. Hi ha sectors com, per exemple, l'administració pública que han reincoporat l'atenció personal però demanant primer cita prèvia via internet o per telèfon. Aquest es el cas de Taigua L'empresa municipal de l'aigua, situada al carrer de Societat, ha modificat el seu sistema d'atenció al públic per millorar l'atenció de les persones usuàries i les mesures de prevenció derivades de la Covid-19. Des d'ahir, també s'atén amb cita prèvia dins el seu horari habitaul: de dilluns a divendres, de 8.15 a 14 h (dijous, fins a les 15 h) i dilluns a la tarda, de 16 a 18 h. Taigua posa a disposició un sistema de gestió de cues i de cita prèvia, amb el qual les persones usuàries que hagin de fer qualsevol gestió presencial podran reservar amb antelació la seva hora de visita per ser atesos de manera més eficient. La cita prèvia es pot sol·licitar per fer la majoria de tràmits a través de la pàgina web www.taigua.cat.

Un cop realitzada, rebran en el seu dispositiu mòbil l'avís de l'hora de la seva gestió i podrà confirmar la seva presència a l'hora indicada. D'altra banda, el nou sistema també permetrà que es pugui obtenir un tiquet sense cita prèvia i, en funió de la disponibilitat, li assignarà la primera hora del dia que hi hagi lliure. En ambdós casos, i durant els primers dies, el sistema s'anirà ajustant a les necessitats que plantegi el servei.

Les persones usuàries també poder fer qualsevol tràmit o consulta, o bé comunicar els seus consums, trucant al 93 736 28 20 (de 8 a 19 h), a través del correu electrònic (atenciousuari@taigua.cat) i de la pàgina web www.taigua.cat.