El republicà Isaac Albert ,aquest matí en la presentació de la pròrroga del pla Terrassa Aposta per l'Ocupació, passa a ser el superregidor del nou executiu.

Isaac Albert, superregidor del nou govern de Ballart

04.11.2020 | 17:32

L'alcalde Jordi Ballart remodela el seu equip en plena pandèmia i només un any i mig després de tancar govern bipartit amb ERC. En el nou executiu, el republicà Isaac Albert passa a ser el superregidor de l'equip. El líder d'ERC, primer tinent d'alcalde, passa agestionar l'àrea de Serveis Generals i Govern Obert, fins ara en mans de Núria Marín, i assumeix les regidories de Serveis Econòmics, Organització i Recursos Humans, Gestió Tributària i Recaptació, Serveis Jurídics, Contractació, Patrimoni, Atenció Ciutadana i Serveis Funeraris i Cementiri.

La tinent d'alcalde Núria Marín li dóna el relleu a Albert a Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat. La regidora es fa cárrec de les regidories de Projecció de Ciutat, Indústria i Polígons, Empresa, Ocupació i Formació Professional, juntament amb la cartera de Consum.

Al nou executiu la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, es farà càrrec de la Societat Municipal de Comunicació, fins ara en mans de Jennifer Ramírez. Aquesta, incorpora a les seves delegacions la de Relacions Internacionals, que passa a dependre de l'àrea de Presidència.

La republicana Ona Martínez assumeix la cartera de Ciutadania, fins ara gestionada per la seva companya Teresa Ciurana. També passa a dirigir les competències en Dret Humans i s'encarrega dels Plans i Projectes de Ciutat, fins ara en mans d'Isaac Albert,.

Finalment, la regidora de Salut, Mònica Polo, és la nova titular de Capacitats Diverses i d'Accessibilitat.

La remodelació inclou també tres canvis a les presidències dels consells de districte: Lluïsa Melgares deixa el districte 2 i l'assumeix Núria Marín. Rosa Boladeras deixa el districte 1 i li dóna el relleu el republicà Pep Forn. Al districte 7, de nova creació, el regidor del Govern serà Miguel Angel Moreno.