Alumnes, a terra, en una imatge de la denúncia de l'Institut Jaume Cabré a Twitter.

L' Institut Jaume Cabré denuncia a Twitter la manca de mobiliari

30.10.2020 | 20:47

L'institut públic Jaume Cabré ha denunciat a través del seu compte de Twitter que el Departament d'Educació no els ha enviat el mobiliari necessari per a dos grups que han començat nous en aquest curs escolar 2020-21. Per il·lustrar-ho, la responsable de l'institut ha penjat en el compte de Twitter del centre fotografies dels seus alumnes asseguts a terra sobre tapissos improvisats, palets o coixins, entre d'altres elements. Acompanyen les imatges el text "no han arribat taules, cadires, pissarres, pantalles, prestatgeries ... per als dos grups que han entrat nous aquest any. Tenim imaginació, mirin les fotos".

Les responsables del centre educatiu inicien un fil de Twitter amb el missatge "30 d'octubre. Fa 7 setmanes que hem començat les classes i us volem explicar una història, que a nosaltres ens sembla trist".

En el fil que han creat afirmen sentir-se "molt tristes i decebudes" i afegeixen "haver escrit mil mails i fer mil trucades als serveis territorials del Vallès Occidental", dels quals depèn l'institut. Així mateix, es pregunten "per què passa això?, fins quan?, en nom de qui o de què?, també és causa de la Covid?" i conclouen amb "Demanem una solució ja".

El missatge ha despertat les queixes d'altres centres educatius, que també asseguren no haver rebut les taules, cadires i pissarres necessàries per als grups de nova creació en aquest curs dos mesos després del seu inici.