El Festival de Jazz es tancarà en streaming

El Festival de Jazz es tancarà en streaming

29.10.2020 | 21:15

La cultura ha quedat de nou confinada. Les noves mesures del Govern de la Generalitat han fet tancar, des d'avui al vespre, cinemes, teatres, auditoris, museus i galeries d'art. Terrassa presentava oferta per avui i també pel dissabte i, per tant, ha quedat anul·lada.

El Festival de Jazz tenia previst per avui el concert de Rocio Anguè-Matthew Simon & Swing Machine Trio. L'organització ha dit que s'ha cancel·lat i que miraren de reprogramar-lo. El certamen es clausurava aquest dissabte, a les 12 h del migdia, amb Lady Soul. El concert es feia al pati exterior de la Nova Jazz Cava i era retransmès en streaming. En aquest cas, s'ha cancel·lat l'actuació amb presència de públic però la formació farà el concert a l'interior de la Cava sense públic i es podrà escoltar en streaming a través del canal per YouTube de la Nova Jazz Cava i de Canal Terrassa Vallès en directe.

Això ha fet, doncs, que l'ultim concert presencial del Festival tingués lloc aquest dijous al vespre. va ser el protagonitzat per Perico Sambeat i la seva banda, que van fer un homenatge a Frank Zappa. Per la seva banda, el Centre Cultural Terrassa ha ajornat la funció durant, com a mínim, quinze dies., del monòleg "El Gallardo Español" d'en Peyu, previst per avui divendres, 30 d'octubre, a una nova data, que serà el 23 d'abril, Diada de Sant Jordi. La mesura s'ha hagut de prendre a causa de les noves restriccions per a la Covid-19 i en les que els equipaments locals, com tots els de caràcter cultural, es veuen obligats a tancar durant, com a mínim quinze dies. El cessament de l'activitat de teatres, cinemes i esports no professionals, així com d'activitats extraescolars es va anunciar ahir, dins el tancament perimetral de Catalunya durant quinze dies i, el tancament dels municipis durant el cap de setmana.


Ja hi col·laboren:
Informa't 93 728 37 17