El Festival de Jazz es tancarà en streaming

El Festival de Jazz es tancarà en streaming

29.10.2020 | 21:15

La cultura ha quedat de nou confinada. Les noves mesures del Govern de la Generalitat han fet tancar, des d'avui al vespre, cinemes, teatres, auditoris, museus i galeries d'art. Terrassa presentava oferta per avui i també pel dissabte i, per tant, ha quedat anul·lada.

El Festival de Jazz tenia previst per avui el concert de Rocio Anguè-Matthew Simon & Swing Machine Trio. L'organització ha dit que s'ha cancel·lat i que miraren de reprogramar-lo. El certamen es clausurava aquest dissabte, a les 12 h del migdia, amb Lady Soul. El concert es feia al pati exterior de la Nova Jazz Cava i era retransmès en streaming. En aquest cas, s'ha cancel·lat l'actuació amb presència de públic però la formació farà el concert a l'interior de la Cava sense públic i es podrà escoltar en streaming a través del canal per YouTube de la Nova Jazz Cava i de Canal Terrassa Vallès en directe.

Això ha fet, doncs, que l'ultim concert presencial del Festival tingués lloc aquest dijous al vespre. va ser el protagonitzat per Perico Sambeat i la seva banda, que van fer un homenatge a Frank Zappa. Per la seva banda, el Centre Cultural Terrassa ha ajornat la funció durant, com a mínim, quinze dies., del monòleg "El Gallardo Español" d'en Peyu, previst per avui divendres, 30 d'octubre, a una nova data, que serà el 23 d'abril, Diada de Sant Jordi. La mesura s'ha hagut de prendre a causa de les noves restriccions per a la Covid-19 i en les que els equipaments locals, com tots els de caràcter cultural, es veuen obligats a tancar durant, com a mínim quinze dies. El cessament de l'activitat de teatres, cinemes i esports no professionals, així com d'activitats extraescolars es va anunciar ahir, dins el tancament perimetral de Catalunya durant quinze dies i, el tancament dels municipis durant el cap de setmana.