Els veïns afirmen que els talls de llum al carrer van néixer amb el canvi de bombetes.

Queixes a les Arenes per les apagades de l'enllumenat

21.10.2020 | 19:59

Es queda a les fosques, però no sempre, a estones, però amb massa freqüència. Veïns del barri dels Arenes denuncien les contínues apagades en l'enllumenat públic que afecten carrers de la zona.

El tram afectat comprèn tot el carrer de la Pineda i un tram del carrer del Puigmal, entre la via anterior i el carrer de Joan XXIII. "A vegades marxa va la llum a les onze de la nit i després torna a la una de la matinada", explica Pablo Gómez, un veí.

Els problemes van arrencar fa mesos i es reprodueixen cada dos per tres. A vegades, la il·luminació funciona amb normalitat durant tres o quatre dies seguits, però després torna a fallar. El veïnat demana una solució definitiva que acabi amb aquest dèficit de l'enllumenat "que genera inseguretat" en aquesta zona de les Arenes.

Els damnificats han transmès diverses queixes a l'Ajuntament, a través, gairebé sempre, de la Policia Municipal. Pablo Gómez va telefonar a un número d'avaries el 11, el 13 i el 14 d'octubre: "Al cap d'una hora, el subministrament estava restablert".