Acccidents amb patinet elèctric

Acccidents amb patinet elèctric

13.10.2020 | 20:25

Anava ebri, conduïa un patinet elèctric i va caure al terra. L'accident va ocórrer el dilluns, a les 11.20 del matí, a la confluència del passeig del Vint-i-dos de Juliol amb el carrer de l'Aneto, al sector de les Arenes-la Grípia-Can Montllor. Els policies municipals que van acudir al lloc van veure que el conductor presentava una ferida sagnant a la cella i el nas. En una primera prova d'alcoholèmia, el ferit va donar un resultat positiu de 0,70 mil·ligrams.

El dissabte, a les 7.45 de la tarda, el 112 va informar la Policia Municipal que un turisme havia col·lidit amb un patinet a la carretera de Castellar, amb la plaça de la Dona, i havia ferit a la seva conductora. Un patrulla de la Policia Municipal va assistir a la víctima, que tenia un tall sagnant a la cella. La dona va explicar que quan creuava el pas de vianants un turisme, que no va poder identificar, va impactar amb el seu patinet i el conductor va marxar del lloc amb el vehicle sense identificar-se. L'ambulància la va traslladar a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

El dilluns, a les 6.20 de la tarda, el conductor d'un altre patinet elèctric va caure al terra a la Ronda de Ponent, a Roc Blanc. Va quedar estès a terra, sense poder aixecar-se. Fins al lloc va acudir una unitat policial, que juntament amb bombers i el SEM, van assistir a la víctima, que va ser traslladada a MútuaTerrassa.