L'Audiència Provincial de Barcelona.

Acusat d'abusar d'una noia de 14 anys èbria

13.10.2020 | 20:25

Ell tenia 20 anys i ella, 14. Ella anava carregada de sangria aquella tarda estival. Van acabar mantenint relacions sexuals. No va haver-hi forçament ni amenaces, però la noia era menor i el noi s'haurà d'asseure en la banqueta, processat per un delicte d'abusos sexuals pel qual la fiscal demana una pena de vuit anys de presó. Un jutjat de Terrassa ha instruït la causa.

A les sis de la tarda del 13 de juliol del 2018, la noia va sortir d'un gimnàs de Rubí amb una amiga. Va caminar cap a l'estació de Ferrocarrils, va comprar una ampolla de sangria que es va beure gairebé sencera. Ja en l'estació es van trobar amb el noi. Havien coincidit durant un parell de setmanes amb uns amics comuns i havien format una colla. Van anar al parc on se citaven els amics, van tornar a l'estació, van comprar una altra ampolla de sangria de la qual l'adolescent es va beure la major part i ella i ell van agafar un tren.

En el terra
Segons la fiscal, l'acusat va baixar amb ella en l'estació que li tocava a la noia per a acompanyar-la fins a casa seva. Però la noia estava desorientada i no recordava on queia el seu domicili. Van començar a caminar sense rumb fix, es van besar, van arribar a un pont i la menor va treure de la seva bossa una tovallola que va col·locar en el terra. I allà van mantenir relacions.

L'imputat era conscient de l'edat de la nena i del seu estat d'ebrietat i això el converteix, per a la Fiscalia, en autor d'un delicte d'abús sexual a menor de 16 anys. L'Audiència Provincial té previst jutjar avui l'acusat.