Un helicòpter participant en la cerca el dissabte de la desaparició, el 26 de setembre.

Troben mort l'home desaparegut

07.10.2020 | 20:39

Estava molt més a prop del que es pensava. El cadàver de l'home desaparegut el 26 de setembre va ser trobat el dimarts a la tarda a Can Boada. Pel que sembla, es trobava en la zona dels dipòsits d'aigua, entre vegetació.

Res se sabia de l'home, septuagenari, des d'aquell dissabte. Va sortir del seu domicili de matinada i els seus afins es van alertar aviat, i van alertar als serveis d'emergències. Temien que no tornés.

Aquell dissabte, milers de terrassencs van observar l'ampli operatiu de cerca muntat pels serveis d'emergències, que va incloure un helicòpter. Es van rastrejar diversos sectors de la perifèria de Terrassa, sobretot els més pròxims als barris de Ca Boada del Pi i Poble Nou-Zona Esportiva. L'helicòpter va sobrevolar les proximitats del Llac Petit i va arribar a acostar-se a uns centímetres de l'aigua en una maniobra espectacular.

L'operatiu de cerca de les primeres hores, el més important en aquests casos, no va fer efecte, però els rastrejos van continuar, amb major o menor intensitat, fins al dimarts. Abans-d'ahir, a primera hora de la tarda, va ser localitzat el cos sense vida del desaparegut.

Estava a Can Boada, a prop dels dipòsits, però amagat sota uns matolls, en el terra. Els Mossos d'Esquadra van inspeccionar el lloc i el cadàver. La hipòtesi del suïcidi és una de les més sòlides.