La ventada fa caure arbres i diversos elements de teulades a Terrassa

La ventada fa caure arbres i diversos elements de teulades a Terrassa

05.10.2020 | 20:40

Un arbre va caure a sobre d'un vehicle. I van caure maons en altres llocs, i objectes diversos van sortir volant. El vent desencadenat durant el divendres i part del cap de setmana va obligar a intervenir als serveis d'emergències a Terrassa.

El divendres, els bombers van ser alertats del despreniment de maons en un edifici del carrer del Pare Millán. Això va ser al migdia. Per la tarda, degueren retirar un pal de bandera en una casa del carrer del Bruc i van ser avisats de la caiguda de pedres d'una façana al carrer de Baldrich. A les deu del matí del dissabte, unes teules col·locades damunt d'una lona en una teulada, al carrer del Pantà, es desplaçaven per causa del vent i els bombers van haver de posar-les en el seu lloc.

El dissabte, al migdia, va caure un arbre a sobre d'un cotxe al carrer dels Voluntaris i un altre es va desplomar unes hores després en la plaça del Segle XX. Al carrer de Vélez-Rubio es van desplaçar unes caixes. El diumenge, els bombers van retirar una branca que s'havia desprès sobre un turisme al carrer de Murillo. El vent va arribar a la seva màxima velocitat durant el cap de setmana el dissabte, amb 68,4 quilòmetres per hora.