Cinc intoxicats per salfumant en un ascensor a Can Tusell

Cinc intoxicats per salfumant en un ascensor a Can Tusell

05.10.2020 | 20:40

Algú va abocar el salfumant a dretcient o sense voler en aquell ascensor i l'abocament va intoxicar diversos veïns. Al final, cinc persones van ser ateses el divendres després d'inhalar els efluvis d'aquesta dissolució d'àcid clorhídric en aigua. Els fets van ocórrer a Can Tusell.

Els serveis d'emergències van rebre l'alerta a les 10.30 de la nit: algú informava de la intensa olor, semblava que a una substància tòxica, que es percebia en un bloc de pisos de la carretera de Matadepera, a la cantonada amb el carrer de Roig Ventura. Allà es van dirigir dotacions dels bombers i després, del SEM quan es va saber que hi havia persones afectades i que aquella olor penetrant es devia a salfumant. Els veïns van sortir dels seus habitatges i es trobaven al carrer. Els intoxicats eren cinc.

Irritacions de gola
Tots van sofrir irritacions de gola, segons les primeres informacions. Fonts d'emergències van explicar que un home va ser traslladat a l'hospital universitari MútuaTerrassa després d'una primera atenció mèdica en el lloc dels fets. Dues dones van rebre també assistència i després van ser evacuades a l'Hospital de Terrassa. Pel que sembla, l'home afectat ja sofria asma.

Les tres dotacions de Bombers que es van desplaçar a Can Tusell van treballar durant una hora en la neteja de l'ascensor, que va quedar precintat a l'espera de la desaparició definitiva de la substància.