Repartiment de mascaretes a places de la ciutat

Repartiment de mascaretes a places de la ciutat

30.09.2020 | 20:27

L'Ajuntament afirma que ha reforçat el repartiment de mascaretes a la ciutadania. Voluntaris de Creu Roja en repartiran a diverses places de la ciutat durant uns dies.

Avui es repartiran a la plaça del Segle XX. Demà, a la de Lluís Companys. El 5 d'octubre, al parc de Gernika i el 6, a la plaça d'Antoni Guiu. El 7 i el 8 d'ctubre, a la plaça de la Mediterrània i el parc de les Nacions Unides, respectivament.

Aquesta iniciativa se suma al repartiment de mascaretes que s'està duent a terme als equipaments cívics, on els egarencs poden anar a buscar aquestes proteccions si les necessiten, en horari de 16 a 19 hores a tots els centres cívics dels districtes i al casal cívic de Can Parellada, i de 9 a 13 hores al casal cívic del Vapor Gran. Cada persona en pot recollir dues per al seu ús personal i pot demanar-ne per als seus familiars, fins a un màxim de 10 unitats, presentant el document identificatiu de les persones per a les quals les demani.

La regidora de Salut, Mònica Polo, creu que aquesta acció és necessària: "No tothom té la mateixa mobilitat i hi ha moltes persones que no poden desplaçar-se fins als equipaments, així que si no poden venir, ja hi anem nosaltres. Anirem als llocs on hem detectat que els veïns i veïnes es desplacen menys". Polo afirma que "tothom ha de tenir les mateixes condicions i oportunitats i per això treballem constantment per a aconseguir arribar a tots". De moment, ja s'han repartit mascaretes a l'estació dels Ferrocarrils al sector de Les Fonts, a la plaça del Progrés i a la placa del Roc Blanc, en horari de 10 a 12 i de 17 a 19 hores.