Pla d'emergència pel risc de ventades

Pla d'emergència pel risc de ventades

25.09.2020 | 21:13

El perill no ha passat. Avui prosseguirà. L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va activar el dijous al vespre el Pla d'Emergència Municipal en alerta per vent. Al tancament d'aquesta edició, l'alerta seguia activa.

Ahir es preveia un risc alt de fortes ventades especialment entre les dues de la tarda i les vuit del vespre. Ballart havia activat l'alerta "mentre duri l'episodi anunciat", atenent els avisos enviats pel Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), i en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya. Pel que feia al Vallès Occidental, els nivells de perill eren moderats entre les dues de la matinada i les dues de la tarda d'ahir divendres. A partir de les dues, i fins les vuit del vespre, el nivell de perill era alt. A partir de les vuit i fins les dues de la matinada d'avui, el risc "tornarà a ser de nivell moderat".

Els bombers van rebre ahir, fins mitja tarda, tres avisos per incidències relacionades amb la ventada. Un avís, a les nou del matí, demanava intervenció per assegurar una cobertura de plàstic al carrer de la Mare de Déu del Carme. A les deu del matí, els bombers van saber d'un tendal despenjat al carrer de Concepción Arenal. Al migdia va caure un arbre al carrer del Príncep de Viana.