Registre Civil, als Jutgats de Terrassa.

Tancat el Registre Civil per la Covid-19

21.09.2020 | 21:11

El Registre Civil, als Jutjats de Terrassa, ha tancat les portes fins a nou avis després de confirmar-se un cas entre un dels seus treballadors de la Covid-19. Seguint el protocol establert, s'ha tancat al públic la sala d'espera i l'oficina judicial, de manera que l'activitat queda limitada a la realització dels serveis mínims (expedició de llicències d'enterrament, les inscripcions de naixement en termini peremptori i la celebració de matrimonis de l'article 52 del Codi Civil -en perill de mort-, i en el seu cas, l'expedició de certificats de fe de vida).

Aquests serveis s'hauran de fer pel personal mínim imprescindible i pel temps que sigui estrictament necessari, preferentment en un lloc diferent de la seu física del Registre i, en cas que sigui necessari, amb trasllat del personal, els ordinadors i altres mitjans de feina a un altre lloc de l'edifici judicial apte per a aquesta tasca i que hagi estat prèviament netejat i desinfectat.

Quarantena

Així ho acorda el jutge degà en un dictamen signat ahir, on també diu que el personal del Registre Civil al qual se li hagi indicat mèdicament la baixa laboral o la necessitat de guardar quarantena, haurà de complir estrictament amb les indicacions dels sanitaris.

A més, es procedirà a la neteja i desinfecció completa de la seu del Registre Civil, és a dir, la zona d'espera, l'oficina judicial i les dependències interiors.