El punt de repartiment de mascaretes de l'Ajutament generava cues a sovint.

Donació de mascaretes al Vapor Gran a partir de dillluns

18.09.2020 | 20:48

Ahir divendres va tancar el punt de repartiment de mascaretes gratuïtes del districte 1 a l'edifici de l'Ajuntament. A partir de dilluns, aquest servei s'oferirà al Casal del Vapor Gran, situat a la mateixa plaça d'aquest nom. La donació de mascaretes es farà de 9 h a 13 hores cada dia, de dilluns a divendres.

L'Ajuntament ha pres aquesta mesura per agilitzar aquest servei que fins ara es feia a l'oficina que hi ha a mà esquerra a l'atri de la Casa Consistorial. Ha canviat el lloc de l'entrega del material de protecció i també ha ampliat l'horari.

horari

A l'Ajuntament, el servei era de 9h a 11h i al Casal del Vapor Gran serà de 9h fins a les 13 h, és a dir que estarà operatiu dues hores més cada dia. Amb aquest canvi vol donar resposta també a les demandes dels usuaris que va recollir aquest diari aquesta setmana. Persones que feien cua es van queixar que havien d'esperar molta estona, una hora o més, per recollir el material i que havien d'estar al carrer a mercès del clima. El punt de l'Ajuntament i ara el del Vapor Gran pertany al districte 1. L'Ajuntament té aquest servei a tots els districtes.