L'acumulació de fum al soterrani de l'edifici va obligar a esperar per realitzar les tasques finals.

Incendi en el local d'un pàrquing

11.09.2020 | 20:27

Sis dotacions de bombers, Policia Municipal i una ambulància del SEM es van desplaçar ahir al carrer Joan Abelló, on es va originar un incendi a l'interior d'un pàrquing. L'incident es va registrar al voltant de l'una de la tarda, quan es va calar foca una bateria que es carregava a un dels trasters de l'aparcament. L'acumulació de fum al subsòl de l'edifici va dificultar la intervenció dels bombers, que van controlar les flames a les 13.15 hores i a les 13.19 hores l'hi havien extingit. Així i tot, va ser necessari esperar uns minuts per poder entrar a l'aparcament a netejar la zona afectada donada l'acumulació de fum. El foc va danyar un banc d'eines i tot el local va quedar afectat pel fum i les altes temperatures. L'espectacularitat del desplegament va despertar la curiositat dels veïns de la zona, que van seguir l'operatiu des de les finestres i al carrer, on la policia va instal·lar un perímetre de seguretat.

Al lloc dels fets es van desplaçar ahir sis dotacions de bombers procedents dels parcs de Terrassa, Matadepera i el cap de la intervenció.

En l'incident no es van registrar danys personals. En el moment de l'incendi no hi havia cap persona a l'interior del local. Tampoc va ser necessari desallotjar els habitatges donat que les flames i el fum no van transcendir de l'aparcament.