Augmenten els positius per Covid i els ingressos, que ja són 37 a Terrassa

Augmenten els positius per Covid i els ingressos, que ja són 37 a Terrassa

07.09.2020 | 20:22

Els indicadors de la pandèmia de Covid a Terrassa marquen un increment de casos i un empitjorament dels indicadors. La transmissió continua a la ciutat, on en risc es manté molt alt, amb una taxa de risc de rebrot de 242.

Als hospitals de la ciutat -Hospital Universitari MútuaTerrassa i Hospital de Terrassa-, hi ha en aquest moment 37 persones que han donat positiu ingressades en planta, cinc més que els 32 pacients comptabilitzats divendres. Menys de la meitat, 16, són terrassencs. La reste són persones procedents d'altres municipis vallesans com Rubí o Sant Cugat i que estan sent atesos als hospitals de la ciutat.

A les Unitats de Cures Intensives hi ha en aquest moment 7 pacients amb Covid i cinc són terrassencs. Un menys que divendres, dia en què la unitat tractava 8 pacients positius en estat crític, i tres més que dijous, quan la xifra era de 4 ingressats a l'UCI.

L'Ajuntament informa que tots els indicadors van empitjorar divendres, quan es van detectar 60 nous casos de Covid a la ciutat. El risc de rebrot ha augmentat de 223 a 242 (molt alt), la taxa d'incidència acumulada dels darrers catorze dies passa de 191 a 199 i la taxa de reproducció (ponderada setmanalment) passa de 1.17 a 1.22.