Els socis impulsors de la moció de censura, després de recollir les paperetes.

La moció contra el president del Barça arriba a Terrassa

03.09.2020 | 20:46

El "Tsunami Blaugrana", un grup de socis del FC Barcelona que convoca accions per fer dimitir Josep Maria Bartomeu i la seva junta, també compta amb suport a Terrassa. La ciutat disposa de punts de recollida de signatures pel vot de censura contra l'actual directiva.

Un dels punts està situat a l'Assessoria Vallparadís, al carrer dels Voluntaris, 26. El socis que vulguin participar-hi poden obtenir més informació dels llocs participants a diferents municipis a la pàgina web Més que una moció (www.mocio2020.cat/on-vaig-a-signar) o al lloc web de l'associació Manifest Blaugrana.

A Sant Cugat del Vallès també s'han habilitat dos punts de recollida, a OBO Arquitectura (carrer de la Mina, 15) i a Neware (avinguda de les Corts Catalanes 5).

La iniciativa de protesta està impulsada per diferents col·lectius de socis del Barça i compta amb el suport del precandidat santcugatenc Lluís Fernández-Alà. L'objectiu és aconseguir les 16.520 signatures necessàries perquè prosperi el vot de censura a la junta de Bartomeu. També es lograria la convocatòria d'una votació de tots els socis sobre la continuïtat o no del president blaugrana.

"Com que Bartomeu sembla que no dimitirà hem de forçar la seva sortida", va explicar a Efe Jaume Vintró, un dels responsables de "Tsunami Blaugrana". "I ara mateix la forma més efectiva per aconseguir-ho és donant suport a la moció de censura", afegí. L'anunci de Leo Messi de voler abandonar l'equip blaugrana ha estat la gota que ha fet vessar el got. Els impulsors de la moció tindran fins al dijous 17 de setembre per recollir les signatures necessàries.