Intenta rescatar un gat i cau des de tres metres d'altura

Intenta rescatar un gat i cau des de tres metres d'altura

02.09.2020 | 21:11

No se sap si el gat era d'ella, però ella va intentar rescatar l'animal i va caure en l'intent. Va caure el dimarts des d'una alçada d'uns tres metres a Can Palet i es va fer mal. Van intervenir els bombers i unitats del SEM.

Eren les 6.18 de la tarda quan els serveis d'emergències van saber de l'incident en un habitatge del carrer de Concepción Arenal. Una dona, sensible al patiment animal, va creure que un gat semblava en mal tràngol i va intentar rescatar el felí des d'una altra casa, i en l'operació de rescat va sofrir una caiguda. Segons les primeres informacions, es va precipitar des d'un mur, des d'una altura d'uns tres metres. Va impactar contra el terra.

Van arribar dues dotacions de Bombers de la Generalitat després de l'alerta i es van presentar dues unitats del SEM, una ambulància de transport i una altra medicalitzada per si l'estat de la ferida era molt greu. A tenor d'una primera avaluació, la dona, de 59 anys, va patir contusions múltiples, lesions de pronòstic menys greu. Es dolia de l'esquena i va ser traslladada a MútuaTerrassa.

No ha transcendit què va passar amb el gat. Sí se sap què va passar amb un altre felí que va ser rescatat pels bombers a les 5.30 de la tarda de l'interior del motor d'un turisme estacionat al carrer de Sant Gaietà.