L'exconseller terrassenc justifica la seva baixa del PDeCAT en les "decisions preses per l'executiva".
Política

L'exconseller Puig també es dóna de baixa en el PDeCAT per la crisi amb JxCAT

31.08.2020 | 11:46

L'exconseller terrassenc Lluís Puig ha anunciat des de Bèlgica que també es dóna de baixa del PDeCAT després de la crisi oberta entre aquest partit i JxCAT, quan la formació demòcrata ha decidit emprendre accions judicials per presumpta apropiació de la nova marca registrada per l'expresident Carles Puigdemont.

Puig ha anunciat la seva decisió a través del seu compte de Twitter: "M'acabo de donar de baixa" del partit demòcrata, ha escrit.

L'exconseller justifica la seva baixa del PDeCAT en les "decisions preses per l'executiva" d'aquest partit que "no s'adapten al mandat de l'Assemblea ni de el Consell Nacional de transitar cap a JxCAT".

La baixa de Puig se suma al degoteig d'abandonaments al PDeCAT, després que el partit presidit per David Bonvehí decidís portar el tema de la marca als tribunals.

Dissabte els cinc senadors de JxCAT van anunciar que es donaven de baixa de l'PDeCAT, a la qual s'han sumat uns 50 regidors de 16 municipis metropolitans de JxCAT, el que està aprofundint en la crisi entre les dues parts.