Intenta fugir després d'un accident, acaba detingut i dóna positiu

28.08.2020 | 20:26

Que no obeïa, i amb els policies allà mateix, es va ficar en el cotxe i es va disposar a fugir. Però va ser detingut i després va donar positiu d'alcoholèmia. Va ocórrer el dijous després d'un accident al passeig del Camp del Roure.

A les nou de la nit, el 112 va informar la Policia Municipal d'una col·lisió de vehicles al passeig del Camp del Roure. Hi van anar diversos agents locals. Un dels conductors implicats en el xoc va desobeir "reiteradament" les indicacions dels guàrdies, segons la policia. Entrava al vehicle i intentava marxar del lloc. Els policies van procedir a la seva detenció i el van traslladar a l'Hospital de Terrassa en compliment dels seus drets.

Van sospitar que podia trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques o drogues i el van instar a fer les proves pertinents. Ja a la Prefectura, el conductor va donar positiu en alcoholèmia amb una taxa de 0.57 mil·ligrams.

D'altra banda, tres persones van resultar ferides el dijous en accidents de trànsit. El primer va tenir lloc al migdia a l'avinguda de Jacquard. Va ser un xoc entre dos vehicles. Una de les parts implicades havia marxat després de fer la declaració amistosa d'accident. Una ambulància va traslladar un dels conductors implicats a l'Hospital de Terrassa per dolor cervical.

El segon accident va ocórrer una hora després a la carretera de Martorell, a la Cogullada. Una persona ferida, semblava que lleu, va ser atesa a Mútua. El tercer accident, entre un turisme i una moto, va tenir lloc a les 5.20 de la tarda a l'avinguda d'Àngel Sallent El motorista va patir lesions lleus i el conductor del cotxe va ser denunciat en no presentar ni permís ni llicència de conducció espanyola.