Tram del carrer de Marconi on va tenir lloc l'incendi i es va fer després la intervenció policial.

Un detingut i 155 plantes de marihuana decomissades després d'un incendi

26.08.2020 | 19:51

En els últims cinc anys ha passat el mateix unes quantes vegades a Terrassa: hi ha un incendi, es descobreix que aquest incendi té a veure amb un cultiu clandestí de marihuana i, clar, es troba aquest cultiu quan l'incendi és sufocat, o fins i tot abans, durant la lluita contra les flames. Això va ser el que va passar el dissabte passat en una casa del barri de Ca n'Aurell. La cosa va acabar amb la detenció d'una persona i el decomís de 155 plantes de cànnabis.

Eren les 2.25 de la matinada del dissabte quan els serveis d'emergències van rebre les alertes: un foc s'estenia per un edifici situat al carrer de Marconi, al costat de la cantonada amb el carrer de Blasco de Garay. Fins a cinc dotacions de Bombers de la Generalitat es van presentar en aquesta cruïlla de Ca n'Aurell. Van arribar també unitats de la Policia Municipal i del SEM, però el personal sanitari no va haver d'intervenir. No es van registrar ferits.

El foc s'havia declarat en un edifici de planta baixa més primer pis i, segons la policia, la causa havia estat la plantació de marihuana que amagava. Una més de les desenes que existeixen a la ciutat. Ara, una menys. A les 2.41 de la matinada, els bombers van considerar l'incendi controlat. Deu minuts després, estava extingit. El foc va afectar a tot l'habitatge, segons fonts de Bombers de la Generalitat. L'assumpte va quedar en mans dels Mossos d'Esquadra.

Les inspeccions realitzades després d'extingit el foc van concloure amb el comís de 155 plantes de maria en una habitació de l'edifici. Segons van afegir fonts policials, l'home que habitava la casa tenia "punxat" el subministrament elèctric. Va ser detingut com a presumpte autor de dos delictes: un contra la salut pública (tràfic de drogues) i un de defraudació de fluid elèctric. El sospitós, de 45 anys, té nacionalitat espanyola. El diumenge va passar a disposició judicial i el jutjat de guàrdia va dictar la seva llibertat amb càrrecs.w