Els nous agents de la Policia Municipal de Terrassa.

La Policia Municipal incorpora 17 nous agents

30.07.2020 | 12:41

La Policia Municipal de Terrassa incorpora 17 nous agents que han estat formant-se els últims nou mesos a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Aquests efectius formaran part de l'Unitat de Vigilància Territorial, per la qual cosa es convertiran en nous policies de barris.

Amb els nous agents, la plantilla del cos és de 235 policies, un pèl lluny encara dels 250 agents que voldria tenir l'Ajuntament de Terrassa. Jordi Ballart, alcalde de la ciutat, acompanyat del regidor de Seguretat, Xavier F. Rivero, ha donat la benvinguda als nous policies aquest matí, al Camp de tir de precisió de Terrassa, on els agents acabaran demà la seva formació. Nou d'ells s'incorporaran al cos aquest mateix dissabte, mentre que els 8 restants ho faran el mes de setembre. Dels 17 nous policies, només 3 són dones.

"Volem una policia moderna, eficaç i propera a la ciutadania. Que doni tranquil·litat i calma als terrassencs. Per això progressivament es van convocant places per arribar a la xifra òptima de 250 efectius", ha explicat Ballart. "Estem en un moment difícil i més que mai la ciutat necessita efectius que estiguin al carrer", ha afegit.