Aspecte de la vivenda sinistrada, situada al barri de Can Boada.

Esfondrament del sostre d'un edifici en estat ruïnós

24.07.2020 | 21:01

Dijous al vespre, pels volts de les nou del vespre, la Policia Municipal i els Bombers van ser advertits d'un esfondrament al carrer de Josep Marimon, al barri de Can Boada. Les dues dotacions policials desplaçades van comprovar que es tractava d'un edifici en estat ruïnós, totalment tapiat. Els agents hi van accedir pel portal adjacent i van poder veure que es tractava de diverses finques molt antigues, totes elles tapiades i en estat molt precari.

inspecció tècnica

S'havia ensorrat el sostre de dues de les finques. La central policial va donar llavors avís al servei d'Urbanisme de l'Ajuntament per tal d'efectuar una inspecció tècnica. Mentrestant, van arribar a l'habitatge dues unitats de Bombers, una de Mossos d'Esquadra i dues del SEM, que no van haver d'actuar.

D'altra banda, també ahir al vespre, cap a les vuit, es van produir despreniments en una façana de la carretera de Castellar, entre els carrers de Mura i de Solsona. Una unitat de Bombers va sanejar la façana i va informar el propietari que havia de netejar la runa caiguda.