Acte de record a Eva Abad davant del CAP Terrassa Est

Acte de record a Eva Abad davant del CAP Terrassa Est

24.07.2020 | 21:00

El CAP Terrassa Est va acollir ahir al matí un acte d'homenatge a Eva Abad, la terrassenca que fa any, el 24 de juliol del 2019, va perdre la vida a mans de la seva parella.

La directora del centre sanitari on treballava, Rosa Ramírez, va manifestar en l'acte d'homenatge organitzar ahir que el record de la metgessa segueix present en el dia a dia del centre.

A l'acte hi va assistir la família d'Eva Abad, una àmplia representació dels seus companys al CAP, així com la direcció del Consorci Sanitari de Terrassa, representants de l'Ajuntament de Terrassa, del Departament de Salut i d'associacions de veïns.

En representació dels companys d'Abad, Carme Frutos va llegir un manifest i posteriorment es va plantar una magnòlia al jardí d'entrada de l'ambulatori, amb la participació dels familiars i companys de la víctima.

Com a punt final de l'acte d'homenatge, els doctors Alonso Benavente i Ronni Báez, i la doctora Giovanna Lovatón, van interpretar una peça musical.

Des del Consorci Sanitari de Terrassa indiquen que continuen treballant, a través de la comissió de violència de gènere, "per a la prevenció, el tractament i el suport per acabar amb aquesta xacra social que és la violència masclista".