La recerca de Melchor es fa a la zona de Sant Lloren Savall, on es va trobar el seu cote.

En marxa el dispositiu de recerca del desaparegut Melchor Roldán

18.07.2020 | 12:37

Una cinquantena de persones, entre Bombers de la Generalitat, membres de l'ADF i de Protecció Civil, així com amics i familiars, participen des de primera hora d'aquest matí en un dispositiu de recerca d'algun rastre de Melchor Roldán, el terrassenc de 34 anys que va desaparèixer el passat 9 de juny i el cotxe del qual va trobar-se a Sant Llorenç Savall.

És en aquest municipi del Vallès Occidental, en concret a la urbanització de Les Marines, on s'ha muntat el dispositiu, impulsat per l'Ajuntament de Terrassa després de mantenir una recent reunió amb els familiars del noi desaparegut.

Des d'aquesta urbanització, Bombers de la Generalitat han distribuït els voluntaris per grups, que pentinen diferents rutes de les valls de Mur i d'Horta. La zona ja havia estat rastrejada anteriorment per la unitat canina dels Mossos d'Esquadra, tot i que la recerca d'aquest matí abarca un radi de terreny més ampli que en anteriors ocasions.

La pista de Melchor Roldán, de 34 anys i d'1,80 metres d'alçada, es va perdre el vespre del 9 de juny, quan anava a treballar. Vestia uns pantalons blau marí, samarreta de màniga llarga i sabates de seguretat. Tothom qui pugui aportar qualsevol pista sobre el cas, pot trucar al telèfon d'emergències 112.