A la fotografia, un dels propietaris de les motocicletes apunyalades, parlen amb la policia.

Un home amb un ganivet crea un greu incident a la Rambla

17.07.2020 | 20:25

Dijous, al voltant de les 11 de la nit, es va produir un greu incident de la rambla d'Ègara a la cantonada amb el carrer del pare Llaurador. Un individu armat amb un ganivet va atemorir als ciutadans que passejaven i els que estaven a les terrasses de bars i restaurants de la zona.

El motiu dels fets és confús. Una versió diu que hi havia una persona celebrant la consecució de la lliga de futbol per part del Real Madrid i que l'individu, que viu a l'edifici que fa cantonada entre els dos carrers es va molestar per l'excés de soroll. Després d'una discussió, algú li va dir que baixés i, efectivament, va baixar amb un ganivet a les mans, molt nerviós i una actitud amenaçant fins al punt que va clavar el ganivet, en un gest de ràbia als seients de dues motocicletes que estaven aparcades a la vorera.

Una altra versió parla que el protagonista dels fets estava molest pel soroll dels clients de les terrasses dels bars i restaurants de la rambla al voltant del seu domicili. La tercera versió encara barreja les dues anteriors i diu que una primera discussió pel futbol es va estendre al soroll de les terrasses. De fet, l'home va entrar a un dels bars que té un pati interior al qual dóna el balcó del protagonista dels fets, visiblement molest i cridant, sempre armat amb el ganivet.

Detingut

En qualsevol cas, es va desplegar un ampli dispositiu policial format per agents de la Policia Municipal id el cos de Mossos d'Esquadra i l'home va tornar a casa seva i es va fer fort a dintre. Els agents van intentar que obrís la porta i inicialment no el van detenir, però fonts properes als fets van indicar ahir a la tarda que l'home ha estat detingut per agents del cos de Mossos d'Esquadra i es trobava a dependències policials.

Els fets van captar l'atenció de molts ciutadans que passaven per la zona o que estaven gaudint d'un sopar o una consumició als bars de la rambla.

Al nostre diari digital, www.diarideterrassa.es, hem publicat un vídeo gravat per un dels testimonis dels fets al qual es pot comprovar com, visiblement alterat i cridant, l'home, armat amb el seu ganivet, apunyala els seients de les motocicletes.