La missa ha estat oficiada per mossèn Fidel Catalan.

Cerimònia pels difunts de l'estat d'alarma

10.07.2020 | 20:07

Més Més de 250 persones van participr aquesta setmana a la missa organitzada per La Previsió i La Rambla Serveis Funeraris en record de totes les persones que han perdut la vida a la ciutat de Terrassa durant l'estat d'alarma. La cerimònia va tenir looc a la Catedral del Sant Esperit i va ser oficiada pel vicari episcopal Fidel Català. A la seva homilia, el mossèn va fer esment a la dura i dramàtica situació que han hagut d'afrontar moltes persones amb motiu de la pandèmia de la Covid-19. A la cerimònia va participar també la coral Ensemble Aedea. Al final de l'acte, la Previsió i La Rambla Serveis Funeraris van fer entrega als assistents d'una rosa en memòria dels difunts.

A l'acte a la catedral van assistir familiars de les persones difuntes i també amics i coneguts que van voler acompanyar a les famílies en un moment de dolor contingut.

El confinament i les restriccions imposades durant l'estat d'alarma han privat a fills, germans, pares i familiars de molts difunts acompanyar-los en els seus darrers moments de vida. La pandèmia tampoc ha permès celebrar vetlles familiars i ha limitat el nombre d'assistents als enterraments. Aquesta setmana, la cerimònia a la Catedral ha volgut donar-los escalf i ho ha fet respectant les mesures higièniques i les distàncies de seguretat.