El nou punt de servei d'Endesa al carrer d'Arquímedes, 157, a la cantonada amb Torrella.

Endesa reobre l'oficina d' Arquimedes amb accés preferent per la gent gran

30.06.2020 | 20:19

El punt de servei d'Endesa al número 157 del carrer d'Arquimedes ha estat tancat durant un període de temps, de manera que tots els clients terrassencs d'aquesta companyia de subministrament d'energia havien d'anar a l'altre que té a la nostra ciutat, a l'avinguda Barcelona, 197. Ara, Endesa ha tornat a obrir al carrer d'Arquimedes, amb una concessió de l'oficina a una nova empresa, Instavi, i una ampliació dels serveis i recursos, per la qual cosa la companyia el considera un punt de servei nou, com els que ha instaurat recentment a Granollers, Olot i Tremp.

En aquesta oficina s'atendran les sol·licituds d'informació i es farà la gestió de diversos aspectes relacionats amb el subministrament elèctric: ajornaments i fraccionaments, contractació d'energia, modificacions contractuals, manteniment, mesures d'estalvi energètic i assessorament sobre millora de pautes de consum.

Els clients d'Endesa també poden anar-hi per a les consultes sobre les condicions que han de complir per poder-se acollir al Bo Social elèctric. L' empresa va informar recentment que les renovacions d'aquest Bo Social s'han prorrogat a conseqüència de la crisi sanitària viscuda els darrers mesos.

totes les mesures d'higiene

Aquest nou punt de servei està obert de dilluns a dijous, de nou del matí a sis de la tarda, i divendres de nou del matí a tres de la tarda. Els usuaris tenen la possibilitat de reservar dia i hora a través d'internet, una opció que l'empresa recomana per tal d'evitar aglomeracions, i poder aplicar correctament les mesures d'higiene i seguretat. La reserva es pot fer mitjançant la web d'Endesa Energia o bé a Energia XXI, segons si es té contractat el mercat lliure o regulat, respectivament, i també per les apps "Endesa Clientes" o "Energia XXI". En totes les opcions s'ha de seleccionar la ubicació, el tipus de servei i la data i hora de preferència.

Els majors de 65 anys tindran accés preferent, també amb el sistema de cita prèvia. La nova oficina ha implementat totes les mesures d'higiene i seguretat preventives de la Covid-19: mampares de protecció en els llocs d'atenció, mascaretes, guants, gels hidroalcohòlics, control d'accés i circulació a l'interior de l'espai i cartells informatius.

L'oficina de Terrassa s'afegeix a la xarxa comercial d'Endesa, que a Catalunya suma 61 punts d'atenció presencial, en què hi treballen 208 persones. Amb els quatre nous, s'ha donat feina a deu persones.