Presentació dels actes de la Festa Major a la sala de premsa municipal.
La crisi del coronavirus

La Festa Major virtual tindrà un pressupost de 80.000 euros

29.06.2020 | 13:43

La Festa Major tindrà un pressupost de 80.000 euros en lloc dels 600.000 euros habituals, segons va informar l'alcalde. Totes les activitats i concerts es podran seguir en streaming o en directe per la nova web www.festamajorterrassa.cat .

"La Festa Major Confinada serà una festa singular, diferent i especial, davant la impossibilitat de celebrar-la al carrer per l'estat d'emergència. Tots els actes seran virtuals i no presencials i les xarxes socials i Canal Terrassa seran les principals plataformes de difusió", van comentar ahir l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart i la regidora de Cultura, Rosa Boladeras a la presentació del programa d'actes.

L'arribada del Drac de Terrassa pel cel, els tastets musicals en les xarxes dins la campanya solidària "Terrassa vibra per l'hospital", la gran exposició de figures de cultura popular al Recinte Firal (un dels pocs actes presencials), el Jove confinat amb molts concerts i la cursa Egara Week Race ompliran de festa les llars en aquesta edició que vol mantenir l'esperit de la festa gran de la ciutat.