Es retiren 3.500 quilos de residus de les rieres de Terrassa

Es retiren 3.500 quilos de residus de les rieres de Terrassa

21.06.2020 | 18:22

Les rieres i torrents de Terrassa han experimentat una important millora durant aqeust primer semestre de 2020 gràcies en gran part a la retirada de 3.500 quilos de residus que ha dut a terme un equip de treballa subvencionat pel Serve Públic d'Ocupació de Catalunya. Tot i que també han contribuït a la millora el confinament i les pluges dels darrers mesos, segons confirmar l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, a les seves xarxes socials.
L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), iniciarà la setmana vinent la retirada de vegetació, terres i arbres caiguts a la llera de la riera del Gaià. Una demanda de l'Ajuntament de Terrassa, derivada dels danys patits a la zona a causa del temporal Glòria.
Ajuntament i ACA, després d'uns anys d'enfrontament, fins i tot judicial, han iniciat una nova etapa de col·laboració i recentment han signat un conveni que permetrà la redacció de dos projectes que garantiran la lliure circulació de l'aigua a les rieres terrassenques, minimitzant el risc d'inundacions. El conveni recull cinc actuacions, de les quals tres ja han estat executades.