El futbolista terrassenc Dani Olmo.

Dani Olmo fa una donació al Consorci Sanitari de Terrassa

16.06.2020 | 21:11

El futbolista terrassenc Dani Olmo, actual jugador de l'equip alemany Leizpig, que juga a la Bundesliga, ha fet una donació econòmica al Consorci Sanitari de Terrassa (CST) amb motiu de la crisi de la Covid-19. Olmo ha participat en la primera fase de la campanya #THEBIGGESTGAME, a través de l'app Shirtum, per a recaptar fons en la lluita contra la pandèmia.

Amb aquesta iniciativa, més de 100 esportistes han donat samarretes, d'un especial significat en les seves carreres, perquè siguin objecte d'un sorteig entre els aficionats. Cada esportista ha establert l'hospital o institució benèfica a on desitjava que arribés el resultat d'aquesta iniciativa. Dani Olmo ha donat la samarreta amb què va marcar el seu primer gol amb el seu actual equip, en un partit de la Copa d'Alemanya contra l'Eintracht de Frankfurt que el Leizpig va perdre per 3 a 1.

Dani Olmo ha escollit que els diners recaptats amb el sorteig d'aquesta samarreta es destina al Consorci Sanitari de Terrrassa, que ha agraït el gest del futbolista terrassenc a través de les seves xarxes socials. "En Dani s'ha recordat de nosaltres. Moltes gràcies!", ha escrit el CST a Twitter.a escrit el CST a Twitter.