L'oficina de tràmits de la Comissaria de Terrassa tornar a fer gestions presencials.

La Policia Nacional reobre l'oficina d'expedició de DNI

15.06.2020 | 21:38

La Policia Nacional va reobrir ahir al públic, amb estrictes mesures de seguretat, totes les oficines de tramitació de DNI, passaports o targetes d'identitat de ciutadans estrangers de Barcelona, entre elles, la de Terrassa, que es van tancar arran de l'estat d'alarma per la pandèmia. Segons va informar la Prefectura Superior de Policia de Catalunya, el 27 de maig es va reprendre de manera progressiva el servei de cita prèvia per a l'obtenció del DNI o passaport, a través d'internet.

horari

Ahir es va reiniciar el servei presencial d'expedició de documents d'identitat, per a les persones que disposin de cita prèvia, de moment només en horari de matí, de 8.30 a 14.30 hores, excepte les oficines situades en la comissaria de plaça Espanya, que funcionaran de nou del matí a tres de la tarda.

Per a garantir les mesures de seguretat, i tenint en compte que l'aforament de les sales d'espera quedarà reduït, els ciutadans hauran d'acudir a la cita puntualment, de manera individual excepte en el cas de menors i dependents, amb màscares i l'import exacte en metàl·lic.