El servei de bus al Parc de Sant Llorenç estarà operatiu tots els caps de setmana i festius.

Demà torna el servei de Bus Parc per anar a Sant Llorenç del Munt

12.06.2020 | 10:55

Un altre pas cap a la normalitat o el nou escenari que s'obre en aquesta pandèmia de la Covid-19. Aquest dissabte es reprèn el servei de transport col·lectiu Bus Parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac amb motiu de l'entrada de la Regió sanitària Barcelona a la fase 2. Els horaris i preus d'aquesta línia son els mateixos que existien abans de la supressió temporal per l'estat d'emergència, mantenint-se a partir d'ara el servei els dissabtes, diumenges i festius de tot l'any. Aquest anunci coincideix amb un important increment en el nombre de persones que fruit del procés de desconfinament ja visiten el parc.

Els bitllets per accedir al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt des de Terrassa i Matadepera són bitllets integrats que es poden adquirir en els dispensadors de les mateixes estacions de Terrassa i Matadepera.

Si s'accedeix en vehicle privat fins a les parades del Bus Parc, per a la línia del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, es recomana fer servir els aparcaments del Pla del Bonaire, a Terrassa, situat davant la caserna dels Mossos d'Esquadra, o el de les Pedritxes, a Matadepera, situat a la carretera BV-1221, km 5,5 / Aparcament Hoquei.

Es recordarà als usuaris del límit de la regió sanitària i les mesures de protecció, sobretot l'ús obligatori de la mascareta. En cap cas es podrà excedir el límit d'usuaris d'acord amb els seients disponibles del vehicle en circulació.

L'autobús del Parc Natural de Sant Llorenç té una freqüència de set serveis diaris en cada sentit fins al Coll d'Estenalles, tres dels quals arriben fins a Talamanca i Mura. El primer autobús surt de l'estació de Terrassa a les 8.30 h del matí i la darrera sortida des de Talamanca i Coll d'Estenalles és a les 17.30 h

El servei del Parc Natural de Sant Llorenç està gestionat per l'empresa Transports Generals d'Olesa, concessionària de la línia. Els bitllets senzills tenen un preu de 2,20 euros entre Terrassa/Matadepera fins al Coll d'Estenalles i de 3,10 euros fins a Mura i Talamanca.