Preparació d'una entrega de tablets i material informàtic.

Beneficiaris molt agraïts i veïns també necessitats

05.06.2020 | 20:51

"Agraeixo de tot cor aquesta ajuda. Ha estat molt important i per molt que digui el que ha significat no em bastaran paraules. Han estat moments molt durs i saber que tens persones que estan darrere de tu, que pensen en les teves circumstàncies i t'ajuden. No tinc més paraula que GRÀCIES".

Així acaba el lwasap d'una família que ha rebut ajuda, arribada quan no li quedaven estalvis per menjar. "Saber que tens un ingrés per a poder donar menjar als teus fills és un alleujament molt gran", diu unes ratlles abans, i agraeix a la persona de l'associació "que ha estat interessada i implicada en la meva família en tot moment, tant amb els nens com amb mi personalment".

Molts missatges com aquests han arribat a l'Aecpigcca, "i reflecteixen bé les situacions que s'han viscut, i com els beneficiaris de les ajudes realment les valoren i les agraeixen moltíssim", explica Nayeli Herència, membre de l'equip de l'associació.

Quan feia els repartiments, Herència va quedar molt sorpresa del fet que, quan els veïns del destinatari el veien, "baixaven o sortien al balcó i ens preguntaven qui érem i què podien fer ells per rebre també un lot d'aliments o una tablet. La gent estava molt desubicada. Diu molt de la seva desesperació aquesta necessitat de compartir amb algú, que no coneixien, la seva intimitat, el que estaven passant".