Obre la piscina de 50 metres del CN Terrassa
| FOTOGALERIA

Obre la piscina de 50 metres del CN Terrassa

02.06.2020 | 15:54

El CN Terrassa va obrir ahir la piscina de 50 metres, després que el govern espanyol autoritzés el dissabte l'obertura de les piscines per a la pràctica esportiva. La instal·lació aquàtica va entrar en servei amb aforament reduït i amb l'aplicació de les mesures de seguretat i control que ha implementat el club des de la seva reobertura. El CN Terrassa, per altra banda, podria obrir aquesta setmana la piscina exterior de 25 metres que ha estat reparada i sanejada. Aquest és un nou pas en l'entrada en servei de les instal·lacions del CN Terrassa, que va obrir les seves portes fa una setmana. També ahir es va obrir el rocòdrom.

La piscina, per tant, ofereix a tots els socis del club la possibilitat de nedar en els carrils habilitats però no fer un ús recreatiu de la instal·lació. A més, l'obertura de la piscina va permetre que ahir mateix tant el primer equip de natació com els de waterpolo comencecin a entrenar, en les franges horàries no destinades als socis. Després d'un llarg període sense treballar en aigua, els esportistes del club egarenc recuperen una certa normalitat.

altres novetats

Per altra banda, des d'ahir es pot jugar ja en modalitat dos per dos en les disciplines de pàdel, tennis i frontennis.

Totes les activitats s'hauran de reservar prèviament a través de l'app o de la central de reserves. No es podrà accedir al club sense cita prèvia ni fora de l'horari reservat. Les instal·lacions de l'Àrea Olímpica estaran obertes, entre setmana, de 8.30 a 14.30 i de 16 a 22 hores. I els caps de setmana de 8.30 a 14.30. Al Pla del Bon Aire estarà obert entre setmana de 16 a 22 hores i els caps de setmana de 8.30 a 14.30.

Des d'ahir, a l'Ârea Olímpica es pot utilitzar la piscina de 50 metres en aforament reduït, el pàdel (dos contra dos), el rocòdrom (dues persones, escalador i assegurador) i fer entrenaments individuals amb un tècnic. I al Pla del Bon Aire, tennis i frontennis, en modalitat d' un contra un o dos contra dos.