Un dels accidents és va produir a la plaça de l'Aigüa.

Dues col·lisions amb alcoholèmies positives

02.06.2020 | 12:34

Divendres, a les 21.32 h al carrer de Manresa, amb la plaça de l'Aigua, un vehicle va colisionar amb el seu, que estava estacionat, i s'havia donat a la fuga. Una dotació policial va acudir al lloc i, mentre parlava amb el denunciant, va arribar un vehicle coincident amb la descripció del causant de la col·lisió i amb una roda punxada. Els agents van detectar que el conductor d'aquest vehicle podia estar sota la influència de l'alcohol, però va refusar fer-se la prova d'alcoholèmia. Per aquest motiu, va ser traslladat a les dependències policials, on va donar resultats positius en la prova evidencial, amb taxes d'1,08 mg/i 1,07 mg/l. El conductor va quedar investigat i el seu vehicle immobilitzat.

Dissabte, a les 23.29 h, al carrer de Francisco de Vitòria, amb el carrer de la Hispanitat, havia col·lidit amb un vehicle estacionat. Una unitat de la Policia Municipal va observar que la conductora semblava tronar-se sota els efectes de l'alcohol i li va realitzar la prova d'alcoholèmia
estimativa, amb un resultat positiu d'1,19 mg/l. Va ser traslladada a les dependències policials per realitzar la prova evidencial, amb taxes d'1,09 mg/l i 1,02 mg/l.