Accesos a les facultats de l'Universitat Autònoma de Barcelona a Bellaterra.
Ensenyament

La preinscripció universitària serà entre el 23 de juny i el 29 de juliol

29.05.2020 | 11:21

Els estudiants que vulguin accedir al primer curs d'un estudi de grau per al proper curs 2020-21 en qualsevol de les set universitats públiques catalanes i la Universitat de Vic (UVic-UCC) podran formalitzar la preinscripció entre el 23 de juny i 29 de juliol.

La Secretaria d'Universitats de la Generalitat ha informat que la preinscripció s'ha retardat enguany a conseqüència de la situació causada per la pandèmia de la Covid-19 i que s'haurà de formalitzar mitjançant el portal d'accés a la universitat.

Aquesta preinscripció universitària permet als estudiants triar entre la Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Lleida, Universitat de Girona i Universitat Rovira i Virgili i Universitat de Vic.

Un cop tramitada la preinscripció, els estudiants podran efectuar canvis de preferències fins al mateix dia 29 de juliol i dos dies abans, el 27 de juliol, serà quan es publiquin els resultats de la convocatòria ordinària de la Prova d'Accés a la Universitat (PAU ).