Els requisits de les visites als hospitals

Els requisits de les visites als hospitals

29.05.2020 | 08:51

Des d'aquesta setmana els pacients, que no tenen Covid-10, ingressats a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i l'Hospital de Terrassa ja poden rebre visites dels seus familiars i cuidadors com a mesura inclosa dins la desescalada de la fase 1. Els dos hospitals s'han adaptat a la normativa amb unes mesures sanitàries de seguretat i delimitant uns horaris concrets d'autorització de visites.

ELS REQUSITS

- Únicament es permetrà l'accés a les plantes sense pacients amb la Covid-19.

- Només podrà anar un visitant per pacient al dia.

- L'acompanyant haurà de passar per recepció i comunicar les dades del pacient. A la seva sortida haurà d'informar de la seva marxa.

- Seguidament es faran les mesures de protecció: higiene de mans amb gel, ús obligatori de mascareta quirúrgica i presa de temperatura. No es poden portar guants que s'han utilitzat a l'exterior.

- Durant l'estada a l'hospital els visitants hauran de romandre a l'habitació amb el pacient i evitaran transitar pels passadissos i les zones comuns.

- Al servei d'urgències encara no poden entrar acompanyants, excepte en casos excepcionals que indicaran els professionals sanitaris.

- A la sala de parts es permetrà un acompanyant de la dona embarassada, que també hi podrà ser durant l'ingrés.

- En el cas dels infants, un dels progenitors podrà acompanyar-los durant el seu procés assistencial.

- La Unitat de Cures Intensives estarà oberta en funció de l'horari de visites establert per cada hospital.

- L'àrea de salut mental també tindrà un horari específic.