Els Pallapupas també prenen mesures d'higiene.

Els Pallapupas tornen a l'Hospital de Terrassa

28.05.2020 | 20:52

"Els Pallapupas seguim convençuts que ara, riure és més necessari que mai i creiem que aquesta pandèmia ens ha de servir per fer un veritable canvi cultural, on el riure i l'humor siguin un element imprescindible dins del sistema sanitari", comenta Angie Rosales, directora i fundadora de Pallapupas. Després d'un llarg període de confinament, en el que es van aturar les intervencions als centres i la tasca es va migrar a les xarxes socials, amb vídeos i directes, els Pallapupas tornen als hospitals.

Han estat nou setmanes sense trepitjar l'Hospital de Terrassa. A partir d'ara i cada dimarts a la tarda, els Pallapupas l'ompliran de riure. Començaran a la planta de pediatria per, de forma progressiva, anar incorporant la resta de serveis habituals. Treballaran com sempre, colze amb colze amb el personal sanitari i adaptant els protocols d'intervenció a la nova normativa de seguretat.

Els Pallapupas han estat els primers pallassos d'hospital de tot l'Estat en tornar als centres. Això ha estat possible gràcies a una estreta col·laboració amb el personal sanitari.