Terrassa surt amb alegria a fer el cafè a les terrasses en la fase 1

Terrassa surt amb alegria a fer el cafè a les terrasses en la fase 1

25.05.2020 | 11:46

La ciutat ha despertat avui dilluns amb molt més moviment ciutadà als carrers i amb l'esperada obertura de les terrasses de bars i restaurants. La Plaça Vella, el carrer Major, la rambla d'Ègara, el Raval de Montserrat... oferien més ambient comercial amb l'inici de la fase 1 i l'autorització de servir consumicions a l'aire lliure.

Els terrassencs han sortit amb ganes i amb alegria a prendre el primer cafè del dia en un bar. "Hem vingut a les 9.30 del matí i potser no ens trauran d'aquí fins al migdia", comentaven somrients set amigues que s'han volgut retrobar per primer cop fóra de casa, al bar Plaça Vella.

"Tenim bona resposta de públic i ara la terrassa està plena. S'estan respectant les normes tot i que encara hi ha gent desorientada. Per exemple una parella s'ha assegut a la taula sense esperar que la netegéssim i quan els hem dit que s'aixequessin han marxat molestos. Ha estat la primera nota negativa del matí", comenta Fernando, empleat de l'establiment.

En l'estrena de la fase 1 l'hostaleria serà la gran protagonista. Després de dos mesos i mig d'aturada per la crisi del coronavirus prop d'un centenar d'establiments s'han animat a treure el seu mobiliari al carrer per reprendre l'activitat.

"A Terrassa, fins aquest matí hem autoritzat 95 terrasses: 77 ampliacions i 18 noves instal·lacions excepcionals. Els equips tècnics municipals están treballant tot el cap de semana i en aquests moments resten pendents de resoldre 26 peticions, algunes entrades ahir al vespre", comentava avui l'alcalde Jordi Ballart al seu compte d'Instagram.