Control de mossos a Terrassa.

Els Mossos despleguen 350 controls per evitar desplaçaments

01.05.2020 | 04:00

Els Mossos d'Esquadra desplegaran 350 controls estàtics i dinàmics a les carreteres de tot Catalunya per evitar els desplaçaments a segones residències, de cara al pont de l'1 de maig, que comença demà, en els quals participaran uns 1.300 agents.

Segons ha informat aquest dijous la policia catalana en un comunicat, aquest dispositiu a les carreteres va començar ahir per la tarda i acabarà diumenge que ve amb controls estàtics i dinàmics a diferents punts de tot Catalunya, de dia i de nit, per evitar qualsevol tipus de mobilitat cap a les segones residències a les zones de muntanya i de platja.

Els Mossos recorden que les restriccions de mobilitat derivades de l'Estat d'alarma a causa de la pandèmia del coronavirus segueixen completament vigents aquest cap de setmana, que coincideix amb el pont de l'1 de maig.

a totes les víes

Els controls dels Mossos, en els quals participaran uns 1.300 agents, no només seran presents en autopistes i en carreteres principals, sinó també a la xarxa viària secundària, en vies interurbanes i a l'entrada a municipis de segones residències.

Per garantir que es compleixen les mesures de confinament, els controls es realitzaran en totes les franges horàries, també de nit, i només podran circular les persones que ho puguin acreditar.