Arxiu.

El trànsit va pujar un 50% en els accessos a Barcelona

15.04.2020 | 08:24

El trànsit als accessos a Barcelona van augmentar ahir al matí més d'un 50% respecte al dimarts de la setmana passada, en el primer dia laborable a Catalunya després de la Setmana Santa en què el confinament no és total, pel que poden treballar empleats de serveis no essencials.

Donada la escasa presència d'usuàris al transport públic, tot indica que alguns usuaris habituals del tren i del metro han optat per agafar el cotxe per evitar les aglomeracions. Finalment, però, no ha estat així, i ara està per veure si alguns d'equests treballadors reconsideren la decisió i tornen a desplaçar-se en transport públic.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), fins a les 09.00 hores del matí d'ahir la ciració viària als accessos a Barcelona va repuntar un 56,2% en les sortides i en un 51,4% en les entrades, en relació amb la mateixa hora de dimarts de la setmana passada, quan encara estava vigent el confinament total pel coronavirus, en què només es permetia anar a treballar als serveis essencials.

En qualsevol cas, la circulació del matí als accessos a Barcelona, amb el confinament encara vigent, segueix la seva tendència a la baixa. Segons les dades de Trànsit, a les sortides de Barcelona la reducció és d'un 57,2% i a les entrades del 59,6%, en relació amb un dimarts previ a l'estat d'alarma pel coronavirus.