L'objectiu és que tothom porti mascaretes per sortir al carrer i especialment al transport públic.

Les mascaretes de la Generalitat arribaran a les farmàcies el 20 d'abril

10.04.2020 | 19:34

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, va anunciar que dimarts, dia 14 s'iniciaria la distribució de les mascaretes que ha comprat l'administració autonòmica, 14 milions d'unitats, però finalment no serà fins al 20 d'abril quan es començaran a distribuir a totes les farmàcies. La primera de les mascaretes de la Generalitat serà gratuïta per a tota la població i es donarà amb la targeta sanitària.

L'endarreriment s'ha produït després d'una reunió entre la Generalitat i el Col·legi de Farmacèutics de Catalunya. El seu president ha dit avui mateix a Catalunya Ràdio que seria impossible que les mascaretes es poguessin començar a repartir dimarts. Posteriorment s'ha produït la reunió i s'ha acordat que es comenci el repartiment el pròxim 20 d'abril, dia al que es garanteix que arribaran a les farmàcies un milió i mig de mascaretes, segons ha anunciat avui la consellera de Presidència Meritxell Budó.

Recordem que l'Ajuntament de Terrassa distribuirà també a la població terrassenca mascaretes de forma gratuïta dintre de pocs dies. L'objectiu és que tota la població en tingui i la pugui utilitzar tothom que hagi de sortir al carrer, especialment al transport públic.