Arxiu.

Més de 20 denunciats per incomplir el decret d'estat d'alarma

08.04.2020 | 10:29

La Policia Municipal va denunciar entre dilluns i la matinada d'ahir 23 persones per incompliment del decret d'alarma. La gran majoria dels denunciats circulaven a peu pel carrer sense poder justificar el motiu o estaven asseguts a bancs, també sense justificació.

Dues denúncies van ser per incompliments en un espai comunitari i en un vehicle. Així, a les sis de la tarda, una patrulla va denunciar un jove que voltava amb un patinet a l'interior d'un pati comunitari, al carrer de Dom Bosco. A les 4.10 de la matinada d'ahir, una dotació policial va denunciar una persona que estava dormint a l'interior del seu vehicle, a l'aparcament d'un establiment comercial de l'avinguda del Vallès, sense causa justificada.

A les 8.40 del vespre, una trucada va informar la policia que hi havia un establiment obert al carrer d'Holanda, del qual entrava i sortia gent. Uns agents van comprovar que se sentia música provinent de l'interior del local. Hi van accedir i van trobar allà tres persones, que van quedar denunciades.