Imatge del RCDE Stadium, on juga el Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona.

L'Espanyol dóna suport als seus socis més grans

07.04.2020 | 20:55

El RCD Espanyol de Barcelona no és aliè a la crisi social i sanitària provocada pel COVID-19 i ha decidit posar en marxa un programa solidari per als 1.511 socis pericos majors de 75 anys que resideixen a les comarques barcelonines.

És per això que el club oferirà una xarxa de serveis d'acompanyament als socis i sòcies més grans i als socis i sòcies i/o amb abonament a la zona de discapacitats de l'RCDE Stadium. En col·laboració amb la Fundació RCDE, els Voluntaris RCDE i la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol, els socis més vulnerables podran gaudir d'un servei d'acompanyament telefònic, i també, si ho necessiten, fer-los arribar productes de primera necessitat alimentaris i farmacèutics per evitar que hagin de sortir de casa.

formar parelles

El projecte consisteix a formar parelles de socis en aquesta època de crisi. És a dir, que un soci major de 75 anys o un soci amb discapacitat que requereixi ajuda, tingui un altre soci per assistir-lo. La persona que vulgui participar d'aquesta iniciativa, haurà de viure a Terrassa o a prop dels socis que necessitin assistència. Mitjançant un correu electrònic aquest col·lectiu de socis i sòcies podrà posar-se en contacte amb el club per tal de sol·licitar l'ajuda. En el moment en el qual es tingui coneixement de la necessitat, es farà el requeriment de voluntaris a través de Voluntaris RCDE, FCPE i, en tot cas, xarxes socials del club.

Per la seva banda, el Barça i la Creu Roja col·laboren per donar suport domiciliari als socis d'edat avançada amb necessitats urgents. Gràcies al programa "T'Acompanyem a casa", el club contacta amb els senadors blaugrana i socis majors de 80 anys amb l'objectiu d'assistir-los i fer un seguiment.