La cessió d'ús serà fins a la finalització de l'estat d'alarma a causa de la Covid-19.

La UPC cedeix els seus pàrquings als sanitaris

01.04.2020 | 04:00

La Universitat Politècnica de Catalunya·BarcelonaTech (UPC) a Terrassa ha decidit posar a disposició del personal sanitari de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa els tres aparcaments de què disposa a la Rambla Sant Nebridi, al carrer de la Igualtat i al Carrer Miquel Vives (molt a prop del centre l'hospitalari), on habitualment aparquen els seus vehicles estudiants de l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) i del Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) i el professorat i investigadors i investigadores que treballen a l'Edifici Gaia i a l'edifici TR11.

"L'objectiu de la cessió temporal de l'ús de tots tres aparcaments és facilitar al personal sanitari de Mútua evitar viatjar en transport públic, de manera que es pugui desplaçar amb el seu cotxe privat amb comoditat, evitant així el risc de contagis", diuen des de la UPC.

La cessió d'ús serà fins a la finalització de l'estat d'alarma a causa de la Covid-19 i fins que es recuperi l'activitat acadèmica presencial habitual a les escoles i facultats de la UPC a tot el territori.

Els tres aparcaments cedits compten amb una capacitat total de 135 vehicles. L'aparcament d'estudiants de l'edifici TR11, amb accés per la Rambla Sant Nebridi, 10, disposa de 75 places. L'aparcament del CITM (carrer Igualtat, 33) en té 40. I el de l'edfici CD6 (amb accés pel carrer Miquel Vives, 7), 20. Al primer i a l'últim pàrquing, s'hi pot accedir polsant el timbre situat a l'entrada, identificant-se com a personal sanitari de Mútua i donant el nom i els cognoms. Al segon aparcament, l'entrada es fa mitjançant lectura òptica de matrícules.