Els bitllets es poden adquirir a l'app Renfe Cercanías, al web renfe.com, app Renfe Ticket o en les màquines auto venda existents en les estacions.
La crisi del coronavirus

Pagament únicament amb targeta a Rodalies

27.03.2020 | 12:38

Des d'avui i de forma temporal es suspèn el pagament en efectiu a totes les estacions de l'àmbit de Rodalies (serveis de rodalia de Barcelona, Tarragona, Girona i serveis regionals). Aquesta mesura també afecta la compra de bitltets Avant i trens Ave-Llarga Distància.
Els títols de transport de Rodalia de Barcelona es podran es podran adquirir a l'app Renfe Cercanías, i el bitllets dels serveis Avant i Ave-Llarga Distància al web renfe.com, app Renfe Ticket o en les màquines auto venda existents en les estacions. Es tracta d'una mesura a aplicar durant el període d'alarma per a respectar les recomanacions i obligacions de les autoritats sanitàries.
D'altra banda, amb motiu del tancament de la Terminal 2 de l'Aeroport de El Prat, AENA deixa de prestar el servei de bus que enllaça la terminal 2 i la terminal 1. L'R2 nord continua circulant en el seu recorregut habitual. Els treballadors que accedeixen a T1 en Rodalies hauran d'utilitzar el metro des de la T2.
Renfe ha adaptat el servei ferroviari a les línies de Rodalies a la demanda existent i respectant un nivell d'ocupació que representi un terç de la capacitat màxima. D'aquesta manera es respecta el propòsit de mantenir distàncies entre els viatgers recomanades per les autoritats sanitàries. La programació establerta és la següent: feiners de dilluns a divendres un 66% i dissabtes i festius un 50%